Belgický hřibový salát
24. 9. 2018
Belgický hřibový salát
200g uvařených makarónů, 200g hříbků v kyselém nálevu, 200g šunkového salámu, zelená petrželka, sůl, špetka pepře a cukru, 2 lžíce octa, 350g okořeněné majonézy.
Uvařené makaróny na krájíme na asi centimetrové kousky, vložíme do misky, přidáme nahrubo posekané hřiby, na malé kostičky pokrájený salám a nadrobno posekanou petrželku. Směs osolíme, okořeníme, osladíme, pokapeme octem a dobře promícháme. Nakonec přidáme majonézu. Hotový odleželý salát upravíme na mísu, ozdobíme rajčaty, čtvrtkami vajec, zelenou petrželkou a olivami. Podáváme jako samostatný pokrm.
Zdroj:mujweb.cz

Komentáře
Přehled komentářů
Zatím nebyl vložen žádný komentář